HR tevékenységek kiszervezése

Minden vállalkozás életében eljön a felismerés, hogy a munkavállaló ugyan olyan, ha nem fontosabb erőforrás, mint a használt gépek vagy technológiák. Gépeket mindenki tud vásárolni, a technológiához is bármelyik konkurencia hozzájuthat, ha azonban a munkavállalók negatív attitűdökkel, sérelmekkel állnak a munkához, esetleg a munkavállalók alkalmatlanok, vagy korlátozottan alkalmasak a feladat elvégzésére, vagy nem kellően motiváltak, akkor a vállalkozás eredménye messze el fog maradni attól, amit potenciálisan elérhetne.

Az emberi erőforrásokkal való foglalkozás számos területet érinthet. A legáltalánosabb munkajogi problémákon kívül a munkavállalók kiválasztásával, motiválásával, a munkaszervezéssel, a munkahelyi légkörrel kapcsolatos feladatok azok, amelyek a legkomolyabb hatást képesek gyakorolni egy vállalat termelékenységére - akár pro, akár kontra.

Azonban nem minden esetben van értelme erre a célra saját HR osztályt működtetni. Egy bizonyos méret alatt egy vállalkozás egyszerűen nem tud elegendő munkát, elegendő jövedelmet termelni egy profi HR-esnek, vagy HR osztálynak.

Hogy egy vállalkozásnak mikor éri meg saját HR-est alkalmazni? Ez minden esetben az adott  vállalkozás profiljától függ. Van 50 fős cég is, saját HR szakemberrel, és vannak több száz főt foglalkoztató vállalkozások, ahol még nem merült fel saját HR szakember foglalkoztatása.

Azonban a HR szakmai támogatás ugyan olyan szolgáltatás, mint a könyvelő, vagy az ügyvédi támogatás,  vagy a gépek szervizelése: hosszabb távon egyetlen vállalkozás sem lehet meg nélküle.

A Munkaviszony.hu Kft. szakképzett és tapasztalt tanácsadói pont ezt a támogatást nyújtják az Ön vállalkozásának is.


Személyre szabott, bővebb információkért keressen minket bizalommal!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Adószám (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  [recaptcha]