Vállalati HR osztály támogatása

Vállalati HR osztály működtetése esetén cégmérettől függő, hogy mire helyezzük a HR osztály fókuszát. A toborzás-kiválasztásra? A meglévő kollégák ügyeinek kezelésére? Csupán az adminisztrációra? Kevés olyan vállalkozás van, melynek HR részlege az emberi erőforrásokkal kapcsolatos valamennyi résztevékenységben, szakmában egyaránt és magas szinten járatos.

Másrészt a legfelkészültebb HR-es kollégának is szüksége lehet konzultációra, szakmai támogatásra külsős szakembertől: a belső folyamatok által érintett, a szervezetet belülről szemlélő szakember számára néha külső szemlélő szakértő segítségére van szüksége.

Munkajogi problémák? Fegyelmi vagy kárfelelősségi kérdések? Bérezési vagy motivációs rendszer kiépítése? Belső elégedettségi felmérés? Munkaköri leírások szakszerű elkészítése? Számtalan olyan helyzet lehet, melyben a Munkaviszony.hu Kft. szakképzett és tapasztalt tanácsadói értékes információkkal, szakértő segítséggel és konzultációval támogathatják az Ön vállalkozásának HR osztályát a még nagyobb értékteremtésben!

 

Személyre szabott, bővebb információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Adószám (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  [recaptcha]