HR szolgáltatások beszerzése

wqwqwqA legnagyobb vállalat legprofibb beszerzője számára is különleges alkalom, amikor HR szolgáltatások beszerzésével kapcsolatos teendőket kell intéznie. Ilyen HR szolgáltatás lehet pl.:

  • A munkaerő-közvetítés,
  • A munkaerő-kölcsönzés, vagy az
  • Iskolaszövetkezeti foglalkoztatás.

Ezen szolgáltatások olyan iparági sajátosságokkal, adott esetben jogszabályi háttérrel rendelkeznek, melyek jelentősen eltérnek az egyéb áruk és szolgáltatások (commodity) tulajdonságaitól, ennélfogva a megszokott eljárások, szerződésformák, értékelési szempontok ezen szolgáltatások esetében nem használhatók. 

Ezen szolgáltatások hibás megközelítése, jogi és szakmai hátterének nem megfelelő ismerete jelentős károkat okozhatnak az ezeket igénybe vevő vállalkozások számára. A nem megfelelő szóhasználat, az ezen szolgáltatások speciális logikájától és szakmai szabályaitól eltérő pályázati kiírások és nem életszerű értékelési szempontok ugyanakkor megnehezíthetik a szolgáltatások nyújtására pályázók dolgát is. 

Amennyiben HR szolgáltatások beszerzését intézi, a sikeres és szakszerű beszerzéshez keresse a Munkaviszony.hu Kft. atipikus foglalkoztatásban és munkaerőpiaci szolgáltatásokban jártas tanácsadóját!

További személyre szabott információért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Adószám (kötelező)

Tárgy

Üzenet