HR Business Partneri szolgáltatások

Folyamatos HR szakmai támogatásra van szüksége? Szeretne szakértő segítséget a felmerülő problémák megoldásához? Akár rendelkezik saját HR csoporttal, akár nem, a Munkaviszony.hu Kft.  HR Business Partneri szolgáltatása igényei szerint folyamatos munkajogi, vagy munkajogi és HR támogatással segítik vállalkozását. 


mnbbvvA Munkaviszony.hu Kft. HR Business Partneri szolgáltatásának keretében lehetősége van akár a vállalkozás teljes HR folyamatainak kiszervezésére, vagy meglévő HR osztály külső szakmai támogatására. 

Ha van saját HR osztálya? Igen /Nem (linkek a HR tevékenységek kiszervezése és a Vállalati HR osztály támogatása oldalakra) 
A Munkaviszony.hu Kft. HR Business Partneri szolgáltatása olyan átalánydíjas szolgáltatás, mely az alkalmazott munkavállalók után fizetendő rendkívül alacsony Ft/fő/év alapú, vagy havi fix összegű előfizetési díj fejében biztosítja vállalkozása számára a szükséges szakértői támogatást. 
A Munkaviszony.hu Kft. HR Business Partneri szolgáltatása egy folyamatos szolgáltatás, melynek első lépcsője egy Munkaügyi vagy HR audit lefolytatása. (linkek) HR Business Partneri támogatásra az auditok lefolytatása után van lehetősége, az ott megadott szabályoknak megfelelően. HR Business Partneri szolgáltatásunk árából a Munkaügyi vagy HR Audit szolgáltatás díjait akár 100%-ban jóváírjuk Önnek.*

*A Munkaügyi vagy HR Auditot követő 2 hónapon belül HR Business Partneri szolgáltatásokra irányuló szerződéskötés esetén, amennyiben a HR Business Partneri szerződést a Megbízó legalább 24 hónapig fenntartja, a Munkaügyi Audit költségét az első 12 hónapra jutó HR Business Partneri megbízás díjába beszámítjuk.


További személyre szabott információért vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Adószám (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  [recaptcha]