Munkaügyi audit

Vajon rendben vannak munkaügyei? Munkaszerződések? Tájékoztatók? Szabályzatok? Bejelentések? Munkaidőnyilvántartások?

uztztttEgy-egy hiba nemcsak súlyos bírságokat vonhat maga után, de elvesztheti az úgynevezett "rendezett munkaügyi kapcsolatok" minősítését is. Ennek következtében pedig kizárják cégét a közbeszerzésekből, Uniós projektekből, kedvezményes hitelprogramokból. Az ellenőrző hatóságok az ellenőrzött foglalkoztatók és ellenőrzött munkavállalók körülbelül 60-60%- ánál tárnak fel valamilyen jogsértést. 
Az ellenőrök kockázatelemzés, iparági kijelölés, vagy legtöbbször bejelentés alapján kezdik meg az ellenőrzésüket, és ez utóbbi esetben szinte biztosra mennek: az ellenőrzések nagy többsége általában munkavállaló vagy konkurencia kezdeményezésére indul, és az ellenőrök pontosan tudják, hogy mit keresnek. 
A Munkaviszony.hu Kft. Munkaügyi Audit szolgáltatásának célja, hogy egy egyszeri felmérés során feltárjuk mindazokat a lehetséges munkajogi kockázatokat, melyek munkaügyi bírsággal fenyegetettek, vagy amelyek kapcsán a munkavállalók munkaügyi pert kezdeményezhetnek. 
A Munkaügyi Audit célja egy, a jogszabályok által állított minimumkövetelmények betartására irányuló felmérés és tanácsadás. A Munkaügyi Audit egy óradíjas szolgáltatás, melynek díját HR Business Partneri szerződés megkötése esetén akár 100%-ban beszámítjuk!* 

*A Munkaügyi auditot követő 2 hónapon belül HR Business Partneri szolgáltatásokra irányuló szerződéskötés esetén, amennyiben a HR Business Partneri szerződést a Megbízó legalább 24 hónapig fenntartja, a Munkaügyi Audit költségét az első 12 hónapra jutó HR Business Partneri megbízás díjába beszámítjuk.

További személyre szabott információért vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Adószám (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  [recaptcha]